• 1403/03/22 - 11:07
  • - تعداد بازدیدکننده: 32
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید آقای دکتر رضا یزدانی دبیر محترم شورای دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشکده دندانپزشکی خرم آباد

به گزارش روابط عمومی دانشکده نشست آقای دکتر رضا یزدانی دبیر محترم شورای دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هیات رئیسه، ریاست دانشکده و جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی خرم آباد

آقای دکتر رازانی رئیس دانشکده دندانپزشکی خرم آباد  در ابتدای جلسه ضمن خوش آمدگویی به آقای دکتر رضا یزدانی دبیر محترم شورای دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابراز امیدواری نمود که حضور ایشان در دانشکده دندانپزشکی خرم آباد موجب خیر و برکت گردد و در ادامه وضعیت دانشکده را به صورت تخصصی تشریح نمود.

آقای دکتر رازانی رئیس دانشکده دندانپزشکی خرم آباد در ابتدای جلسه ضمن خوش آمدگویی به آقای دکتر رضا یزدانی دبیر محترم شورای دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابراز امیدواری نمود که حضور ایشان در دانشکده دندانپزشکی خرم آباد موجب خیر و برکت گردد و در ادامه وضعیت دانشکده را به صورت تخصصی تشریح نمود. در ادامه نشست هم‌اندیشی و تبادل نظر آقای دکتر رضا یزدانی دبیر محترم شورای دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، با اعضای هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی با هدف تعامل و استفاده از ظرفیت اعضای هیئت علمی، برای رشد و ارتقا دانشکده، ادامه یافت.
در این نشست دکتر یزدانی با اشاره به بحران کمبود اعضای هیات علمی، بیان نمود این موضوع در دیگر دانشکده های کشور نیز وجود دارد و دانشکده ها باید در این خصوص راهکار های مناسبی را اتخاذ نمایند.
وی در جمع اعضای هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی خرم آباد اعلام نمود استادان و اعضای هیئت علمی دانشکده، راهکارهای خود را خود را برای ارتقا دانشکده، گروه و خود مشخص و ارائه نمایند.
.
در ادامه دکتر یزدانی با دانشجویان دانشکده دندانپزشکی خرم آباد در خصوص مشکلات دانشجویان صحبت کردند و نظرات دانشجویان و راهکارهای آن ها را برسی نمودند.

همچنین رئیس دانشکده و اعضای هیات علمی حاضر در نشست  نظرات و پیشنهادات را ارائه نمودند و اعلام شد که برخی از پیشنهاد به صورت مکتوب به مسئولین دانشکده جهت ارائه به دبیرخانه اعلام شود.

در پایان آقای دکتر یزدانی از زحمات مسئولین، اعضای هیات علمی و کارکنان قدردانی و آرزوی موفقیت روز افزون نمود.
  • گروه خبری : اخبار

سوالات متداول

بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی کجا واقع شده است؟

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی کجا واقع شده است؟

بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی کجا واقع شده است؟

بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی کجا واقع شده است؟

offer
انتقادات