تاریخچه:
کتابخانه در شهریور ماه 1393 در دانشکده دندانپزشکی واقع در انتهای خیابان رازی فعالیت خود را آغاز نمود،این واحد که زیر نظر معاونت تحقیقات و فناوری اداره می گردد با منابع موجود به ارائه خدمات به دانشجویان ،اساتید و پرسنل می پردازد.مساحت کتابخانه :100متر مربع می باشد که شامل:25 قفسه کتاب، 1 قفسه مجلات ،1 عدد قفسه روزنامه و 2 عدد میز و صندلی مطالعه –یک سیستم کامپیوتر - پرینتر- اسکنر , و دارای سالن مطالعه خواهران و برادران می باشد.منابع موجود در کتابخانه: 3200 جلدمنابع فارسی 185منابع لاتین 70عدد CD- پایان نامه 100جلد
چشم انداز:
با توجه به وجود رشته های دندانپزشکی و پروتزهای دندانی در دانشکده دندانپزشکی کتابخانه تلاش نموده است که با برآورد بودجه اختصاص داده شده منابع تخصصی و ضروری مورد نیاز این رشته ها را تهیه و دردسترس کاربران قرار دهد .کتابخانه وظیفه دارد با شناسایی و تهیه منابع مورد نیاز مراجعه کنندگان و ایجاد محیطی آرام جهت مطالعه موجب رضایت کاربران گردد . همچنین می تواند با برگزاری کارگاه های آموزشی موجب ارتقای سطح علمی دانشجویان گردد .
خریداری کتب ضروری ودسترسی آسان دانشجویان به منابع علمی موجب رضایت مراجعه کنندگان در این دانشکده می باشد.
اهداف و ظایف کتابخانه
*شناخت نیازهای اطلاعاتی کتابخانه
*گرد آوری و سازماندهی منابع جهت استفاده دانشجویان و اساتید
*مکاتبه با انتشارات مختلف در خصوص تهیه منابع مورد نیاز
*آموزش کاربران برای استفاده از منابع اطلاعاتی کتابخانه
*ایجاد و روزآمد سازی پایگاههای اطلاعاتی و وب سایت کتابخانه
*ارائه سرویس به مراجعین در چارچوب آئین نامه کتابخانه
*شرکت در نمایگاه کتاب جهت خرید منابع مورد نیاز کاربران
*شناسایی نیاز آموزشی وپژوهشی کاربران
جامعه استفاده کننده :
اعضای هیئت علمی دانشکده
*دانشجویان دندانپزشکی، بهداشت دهان، کاردانی پروتز دانشکده
* کلیه کارکنان رسمی،پیمانی،قراردادی،طرحی، شرکتی ... دانشکده دندانپزشکی
* کارکنان بازنشسته دانشگاه با ارائه کارت شناسایی معتبر( کارت ملی یا شناسنامه) می توانند از منابع کتابخانه بهره مند شوند.
* مدت عضویت دانشجویان تا پایان مدت اعتبار کارت دانشجویی آنها می باشد.
* عضویت اعضاء هیئت علمی و کارکنان دانشکده تا پایان دوره اشتغال آنها معتبر است.
آدرس دانشکده:
استان لرستان شهرستان خرم آباد –انتهای خیابان رازی–دانشکده دندانپزشکی
تلفن تماس: 7-33207826
نمابر : 33215005
آدرس سایت : http://dent.lums.ac.ir
آدرس پست الکترونیکی: E-mail:Khorramabaddental_education@yahoo.com
صندوق پستی:
- لطفا در تنظیمات صفحه گروه های خبری را جهت نمایش انتخاب نمایید.
سوالات متداول
نرم افزار فراکاوش چیست؟
نرم افزار فراكاوش، پنج روش جستجو را در پايگاههاي اطلاعاتي در اختيار كاربران قرار داده تا بسته به نياز، با ا ستفاده از رويكرد مناسب اطاعاات مورد نظر خود را بدست آورند. اين پنج روش به ترتيب : جستجوي ساده، جستجوي برگه دان، جستجوي عبارت، جستجوي پيشرفته و تركيبي، جستجوي گوگلي است.
عضویت در کتابخانه چگونه انجام می شود ؟
تکمیل درخواست "ثبت نام برخط در کتابخانه" در سیستم فراکاوش به آدرس lib.lums.ac.ir
* مراجعه به کتابخانه جهت تائید و فعال شدن عضویت (درهنگام مراجعه ارائه کارت دانشجویی(جهت دانشجویان ) و ارائه حکم کارگزینی(ویژه کارکنان و کادرآموزشی)الزامی است.)
طرز جستجوی برگه دان در نرم افزار کاوش چگونه است ؟
بعنوان مثال در صورتيكه به دنبال كليه مداركي هستيد كه برگه دان پديدآور آنها با كلمه " احساني " شروع مي شود، برگه دان پديدآور را انتخاب كرده و در محل ورود اطلاعات كلمه " احساني " را تايپ نماييد. در اين حالت فراكاوش برايتان كليه مداركي كه پديدآورشان با كلمه " احساني " شروع مي شود در جدول ليست خواهد نمود. با توجه به اين نكته كه نام فيلدها در هريك از كاربرگه هاي ورود اطلاعاتي بر اساس نوع مدرك متفاوت مي باشد، در ادامه عناوين فيلدهاي تغيير يافته به صورت پيش فرض براي مدارك غيركتابي در كاربرگه هاي موجود آورده شده است. براي مثال اگر شما به دنبال يك رساله (پايان نامه) با نام استاد راهنماي خاصي مي گرديد، مي بايست طبق جدول ذيل فيلد پديدآور را انتخاب نماييد.
طرز جستجوی ساده در نرم افزار کاوش چگونه است ؟
در اين روش با دانستن يك واژه از مجموعه اطلاعات موجود در فهرست برگه هاي مدارك كه وارد فراكاوش شده اند، امكان بازيابي آنها وجود دارد. قابل ذكر است كه در تمامي انواع جستجوها شما مي توانيد در چندين پايگاه به صورت همزمان جستجو نماييد. مزيت اين روش سهولت كاربري آن بوده و جستجو در بانك واژگان مدارك صورت مي پذيرد. براي جستجو با اين روش ابتدا واژه مورد نظر را در محل ورود اطلاعات تايپ نماييد و سپس نحوه نمايش اطلاعات يافته شده را تعيين كنيد اطلاعات بطور پيش فرض، به صورت خلاصه( Format Tag) نمايش داده مي شوند كه در صورت نياز ميتوان آنها را ب ه صورت اطلاعات كامل يا اطلاعاات برچسبي و يا جدولي نيز مشاهده نمود. براي تعيين تعداد نمايش مدارك يافت شده در هر صفحه از ليست، تعداد مورد نظر خود را مشخص كنيد. سپس مي توانيد پايگاه هايي را كه مايل هستيد در آنها به جستجو بپردازيد را انتخاب كنيد. فراكاوش اين امكان را به شما مي دهد كه علاوه بر پايگاه هايي كه در مركز شما هستند، بر روي پايگاه هاي مراكز ديگر نيز به جستجو بپردازيد. در انتها براي شروع عمليات كليد جستجو را فشار دهيد.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: